Оновлена інформація про “Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку”

3237

В рамках реформи системи харчування в закладах освіти України фахівцями Київського національного торговельно-економічного університету спільно з науковцями Інституту громадського здоров’я ім. О.М. Марзеєва НАМН України та практичними працівниками ресторанного бізнесу ініціативно розроблено “Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку”.

Технологічні карти створені на основі:

  • сучасних принципів здорового харчування та рекомендацій ВООЗ;
  • вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти (Наказ Міністерства охорони здоров’я №2205 від 25.09.2020 р.);
  • Норм і порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку (Постанова Кабінету Міністрів України №305 від 24.03.2021 р.);
  • національних кулінарних традицій в поєднанні з інноваціями щодо використання локальної харчової сировини і сезонних продуктів.

З метою придбання Збірника рецептур звертатись:

Анжеліка Медведєва

(095) 640 25 95 (telegram, whatsapp)

a.medvedeva@knute.edu.ua

З метою впровадження технологій харчової продукції, представлених у Збірнику рецептур, заплановано проведення серії навчальних тренінгів для працівників їдалень закладів освіти.

Контакти для детальної інформації та запису:

Юлія Гончар

(063) 526 27 62 (viber, telegram, whatsapp)