2 лютого 2022 року на базі Київського Національного торговельно-економічного університету за організаторської участі ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України» відбувся нетворкінг «Здоровому шкільному харчуванню бути!», на якому було розглянуто основні складові реформи системи харчування в закладах освіти: очікувані результати, реальний стан реформи: досягнення (конкретний досвід), проблеми та шляхи їх вирішення, соціальні ініціативи в реалізації державної програми реформування шкільного харчування, успішні приклади та моделі подальшої ефективної колаборації стейкхолдерів задля реалізації реформи: імплементації принципів здорового харчування, організації технологічних процесів приготування та страв, залучення і просвіта школярів та їх батьків, професійна адаптація. В рамках проведеного нетворкінгу представлено доповідь зав. лаб. профілактики аліментарно-залежних захворювань ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України», проф.,
д.мед.н. Гуліч М.П. «Збірники рецептур та технологічних карт страв для шкільного харчування як один з основних елементів в реформі шкільного харчування».